Skoči na glavno vsebino

Na pragu šolskega leta 2017/2018

Dragi učenci in učenke!
Verjamem, da ste se dodobra naužili vseh vrst počitniških dogodivščin. Pred vami je novo obdobje, polno raznolikih doživetij in šolskih obveznosti. V novo šolsko leto bomo skupaj vstopili v petek, 1. septembra 2017.

  1. Učenci od 2. do 9. razreda se boste z razredniki srečali ob 7.35 na hodnikih, nato se boste napotili v matične učilnice, zato imejte s seboj copate.
  2. Ob 9.10 bo malica, ki jo boste prejeli vsi učenci.
  3. Po malici sledi pouk po urniku (glejte povezavo eAsistent), vendar le do zaključka 5. šolske ure (do 11.55).  Učenci, prinesite potrebna gradiva in pripomočke po petkovem urniku. Učiteljice 2. in 3. razredov priporočajo, naj učenci, ki jih bodo spremljali starši, že prvi dan prinesejo vse pripomočke.
  4. Prvi šolski dan jutranjega varstva ne bo, podaljšano bivanje pa bo organizirano.
  5. Kosila prvi dan ne bo.
  6. Šolski prevozi bodo potekali po običajnem, veljavnem urniku iz šolskega leta 2016/17.

Prvi šolski dan bo pravi praznik za prvošolce. Učiteljice jih bodo ob 10. uri pričakale na modrem hodniku, kjer bodo ob kulturnem programu skupaj naredili prve korake v svet novega, šolskega življenja.

Učitelji in vsi ostali delavci šole se veselimo ponovnega srečanja z  vsemi vami. V veselem pričakovanju prvega šolskega dne vas lepo pozdravljam.

Ester Juriševič, ravnateljica

Related Images:

(Skupno 35 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost