Skoči na glavno vsebino

Praznujmo skupaj

Vabilo k ogledu praznične spletne strani »Praznujmo skupaj«

Dragi obiskovalci!

Vabimo vas, da si ogledate praznično spletno stran naše šole, kjer smo z galerijo likovnih, literarnih, tehničnih in video izdelkov ovekovečili čaroben decembrski čas in obeležili dan samostojnosti in enotnosti. Slednji je povezan s posebnim dogodkom  ̶  plebiscitom, s katerim smo pred tridesetimi leti izrazili svojo voljo in željo po samostojni in neodvisni državi Sloveniji.
Letošnje leto je bilo posebno, drugačno, zaznamovano s korona virusom, ki je korenito spremenil naša življenja in pogled na svet. Zato tudi ob koncu letošnjega leta ne pripravljamo decembrske prireditve na tradicionalen način, kot smo tega vajeni že vrsto let, ko se vsi učenci in zaposleni zberemo na modrem hodniku šole, spremljamo prireditev in nestrpno pričakujemo prihod dedka Mraza s košaro, polno daril.
Tokrat se bomo srečali na daljavo in bili skupaj v mislih, ko se bomo virtualno sprehajali po spletni strani in si ogledovali stvaritve naših učencev. V srcu pa gojili željo, da bi bilo novo leto 2021 z nami prijaznejše, da bi znova zadihali v svobodi brez omejitev, upanju na svetlejše čase, se manjkrat prebujali s skrbjo za svoje zdravje in za zdravje naših najdražjih ter si podali roko ali se objeli s svojimi prijatelji, sorodniki in znanci ter spet začutili in si dovolili pristen človeški stik.
https://praznujmoskupaj.wixsite.com/os-dk

Related Images:

(Skupno 413 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost