Skoči na glavno vsebino

Sedmošolci plavali v Čatežu

Za učenci 7. a in 7. b razreda je uspešno zaključena plavalna šola v naravi v Termah Čatež. Pod vodstvom učiteljice športne vzgoje Vesne in s pomočjo mladih vaditeljic Tjaše, Tare in Mance so učenci od 8. do 11. novembra urili različne plavalne tehnike in prav vsi dosegli velik napredek.

Po dolgem času so spet imeli priložnost za več druženja z vrstniki, opravili pa so tudi nekaj  načrtovanih dejavnosti v okviru naravoslovnih in tehničnih dni. Poskrbeli smo, da tri prijavljene učenke niso zamudile šolskega tekmovanja za Cankarjevo priznanje.

Več naj povedo vtisi učencev in fotografije.

V šoli v naravi mi je bilo všeč druženje s prijatelji in sošolci pa tudi plavanje in hrana. Učiteljice so bile odlične, veliko so nas naučile. Všeč mi je bilo tudi, da so nas učile odgovornosti in ocenjevale, koko smo uredili svoje sobe. Tudi talent šov je bil zabaven. (Lea Bečkanović, 7. a)

V Čatežu je bilo zabavno, ko smo šli na tobogan. Če bi imel možnost, bi še šel v plavalno šolo v naravi. (Klemen Dimic, 7. a)

V Čatežu mi je bilo zelo všeč. Naučil sem se tri plavalne discipline: kravl, prsno in hrbtno. Spoznal sem tri zabavne učiteljice plavanja in se povezal z vrstniki. (Jurij Frank, 7. b)

Meni je bilo najbolj všeč, ko smo šli z učiteljico Taro deskat, njej je šlo zelo dobro. Po plavanju za priznanja smo jo vsi dobro poškropili. (Zarja Kovačič Štefančič, 7. a)

Veliko smo se smejali, veliko smo se tudi naučili. Všeč mi je bilo, da smo bili v skupinah skupaj učenci, ki se običajno ne družimo. V tem času smo se bolje spoznali ter se skupaj zabavali. Učiteljica plavanja, ki je vodila mojo skupino, mi je bila zelo všeč, saj je upoštevala naša mnenja in predloge. Zelo nas je podpirala. Mislim, da mi bo ta šola v naravi ostala v lepem spominu. (Izabela Krebelj, 7. a)

Zelo mi je bilo všeč na toboganih in deskah na vodi. Najbolj si bom zapomnila večere, ko sva se z Izabelo pred spanjem smejali na vse možne načine. Lepo je bilo tudi, ko so prijatelji prišli v najino sobo. Zadnji večer smo se zelo nasmejali različnim točkam, ki smo jih pripravili. (Olivija Martini, 7. a)

Poleg iger, toboganov, plavanja in aerobike mi je bilo najbolj všeč spodbujanje učiteljic in sošolcev, da nihče ni obupal, temveč se je s pomočjo drugih potrudil in vztrajal do konca. Pa tudi zadnji skupni večer, ko so nas učiteljice plavanja zamotile s plesom. (Matic Mejak, 7. a)

Bilo je zelo zabavno in lepo, vendar tudi utrujajoče. Lepo je bilo, da smo se veliko družili z učenci iz paralelke. Mislim, da smo se tako dobro spoznali. (Vita Mihalič, 7. b)

V Čatežu mi je bilo zabavno, lepo, zanimivo. (Aleksej Mršnik Udovič, 7. b)

Na bazenih je bilo zabavno, še bolj pa na toboganih. Vsi smo se bolj povezali in se imeli lepo. (Urša Pirih, 7. b)

Meni je bilo najbolj zabavno spuščati se po toboganu z glavo naprej, ker je tako šlo zelo hitro. (Adam Primc, 7. a)

Šola v naravi je bila odlična, po dolgem času sem se sprostila. Družba je bila odlična. Pogrešala bom učiteljico plavanja Manco. (Ines Nika Sluga, 7. b)

Bilo je lepo, ko smo naredili zabave po sobah. Pa tudi to, da smo se učili plavati in pravilno skakati v vodo na glavo. Hrana je bila dobra, vse je bilo dobro. (Anes Suljkanović, 7. a)

Veseli smo, da nam je uspelo iti v Čatež, na to smo dolgo čakali. Bilo je zabavno. Igrali smo se zabavne igre, se potapljali, se sproščali v džakuziju in se spuščali po toboganih. Voda je bila zelo topla. Vsi smo bili uspešni. (Žana Šajn, 7. b)

Najbolj mi je bilo všeč druženje s prijatelji, igranje družabnih iger, pogovarjanje, spuščanje po toboganu, deskanje, zadnji večer z zabavnimi točkami … (Tine Valenčič, 7. a)

… najbolj pa mi je bilo všeč, ko so mi za rojstni dan iz kuhinje prinesli torto. (Lovro Vičič, 7. a)

V šoli v naravi smo se imeli res lepo. Učiteljice so bile zelo prijazne. Najbolj mi je bila všeč hrana. (Tadej Vičič, 7. b)

Related Images:

(Skupno 519 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost