Skoči na glavno vsebino

Z uspešno zbiralno akcijo starega papirja do novih pripomočkov in športnih rekvizitov

Akcije zbiranja starega papirja predstavljajo glavni vir zaslužka našega šolskega sklada. V preteklih akcijah smo povprečno zbrali okrog 10 ton papirja.
Z zbranimi sredstvi smo v letošnjem šolskem letu nabavili različne pripomočke in športne rekvizite. Učenci se bodo zagotovo razveselili ustvarjanja z novimi barvami in kredami, se zabavali ob maksi družabni igri Človek ne jezi se,  igri s padalom in kolebnico, »škrebanju« …
Nakupili smo tudi raznovrstne žoge (za odbojko, košarko, nogomet, rokomet …), ki jih bomo uporabljali pri različnih športnih dejavnostih obveznega in razširjenega programa. Za potrebe pouka v naravi smo nabavili podloge za sedenje na tleh.
Zadnja, novembrska zbiralna akcija je bila zaradi epidemičnih ukrepov in omejitev nekoliko manj uspešna; vseeno smo zbrali skoraj 5 ton papirja.
Z zbiranjem papirja nadaljujte tudi v zimskem času, saj bomo spomladi ponovno organizirali zbiralno akcijo. Če bodo razmere dopuščale, bomo papir tehtali in s pozitivno tekmovalnostjo prispevali v dobro za okolje in za vse nas.

Šolski sklad

Related Images:

(Skupno 104 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost