Skoči na glavno vsebino

Naša Laura Novak – dobri človek leta 2019

S ponosom objavljamo veselo novico, da je bila naša sodelavka Laura Novak, učiteljica v 1. razredu podaljšanega bivanja, v sredo, 18. decembra 2019, na slovesni prireditvi v Narodni galeriji v Ljubljani proglašena za dobrega človeka leta 2019.

V akciji Ljudje odprtih rok, ki jo je že 26. leto zapored pripravila revija Naša žena/Ženska, je bilo izmed 21 prispelih predlogov sprejetih 17, med njimi se je pojavilo tudi ime Laura Novak. V posebni prilogi novembrske številke Naše žene so bili vsi kandidati obširneje predstavljeni. V njej je bil objavljen tudi obrazec za glasovanje, z izpolnitvijo katerega so bralci lahko glasovali za svojega favorita. V močni konkurenci je laskavi naziv dobri človek leta pripadel ravno naši Lauri.
Kot so zapisali v uredništvu, so ljudje odprtih rok »… razvili svoje dobre človeške lastnosti in s sočutjem, neizmerno energijo in odločnostjo lepšajo mini svet posameznikov, družin ali skupin. So različnih generacij in poklicev

Vsi, ki Lauro poznamo, vemo, da je v njej neizčrpni vir idej in energije, kar jo sili v nenehno aktivnost oz. več aktivnosti, ki so usmerjene navzven, s katerimi se razdaja, mlade ob sebi pa navdušuje in navdihuje z različnimi vrstami ustvarjalnosti, kar najbolje ilustrira njen pred dvema letoma izdani priročnik PIKA NAi, namenjen učiteljem v oddelkih podaljšanega bivanja in vsem, ki se ukvarjajo z otroki.

Več o dogodku in Lauri bomo verjetno lahko prebrali v januarski številki Naše žene, dotlej pa lahko preberete/pogledate še:

        

 

Foto: Peter Novak

Related Images:

(Skupno 555 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost