Skoči na glavno vsebino

Skupaj se imamo dobro

… je geslo letošnjega Tedna otroka, ki smo ga obeležili tudi na naši šoli. Prvi oktobrski teden smo še posebej sledili geslu in pripravili razne aktivnosti, da smo se skupaj zabavali. Vsako jutro so vse učence na vhodu pričakali ”laserji”, tanke niti, katerim so se morali spretno izogniti, da so lahko prišli v šolo. Po šoli je cel teden med učenci razredne stopnje krožila škatla z izzivom. Vsak, ki je hotel iz nje potegniti listek z nalogo, je moral najprej opraviti izziv. Naloge na listkih so bile naravnane k dobrim delom in spodbujanju prosocialnega vedenja, da se bomo še boljše imeli skupaj. Učenci 8. b razreda so s svojo razredničarko pripravili spodnji zvočni posnetek, v katerem so povedali, kako se imajo. Na ta način so poskušali geslo Tedna otroka tudi oživeti. S posnetkom bodo sodelovali na natečaju, zato držimo pesti zanje!

Teden otroka je popestril še pisatelj Igor Karlovšek, s katerim so vsi učenci na njegovem nastopu prav prijetno poklepetali in izvedeli, kakšno je življenje pisatelja. V Tednu otroka so se naši učenci pomerili tudi na občinskem krosu, na katerem so se odlično odrezali.

V petek smo med glavnim odmorom na hodnikih skupinsko zaplesali na pesem “Skp se mava dobr” (Nipke). Upamo in verjamemo, da se bomo imeli dobro skupaj čez celo šolsko leto!

Related Images:

(Skupno 130 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost