Skoči na glavno vsebino

Medgeneracijsko druženje »RAPKO DAN«

   Na šoli smo učitelji v oddelkih razširjenega programa (RaP) oz. nekdanjega podaljšanega bivanja pripravili dan odprtih vrat, dogodek, ki je združil otroke, njihove starše in stare starše.
   V četrtek, 6. 6. 2019, je bilo po pouku na naših igriščih in v šolskem parku še bolj živahno kot običajno. Učitelji oddelkov v RaP-u smo v okviru Rapko dneva otrokom ponudili različne dejavnosti, h katerim smo tokrat povabili tudi starše in stare starše. Udeleženci so lahko slikali kratkočasnico velikanko, igrali med dvema ognjema, si izdelali obroče za igro metanje obročev in jo tudi odigrali, iskali skriti zaklad, se igrali stare družabne igre in spoznali igro molki. Dve dejavnosti so si učenci izbrali že vnaprej po svojih željah, zadnjo pa kar na mestu dogajanja glede na to, kar jih je najbolj pritegnilo. Dogajanje je bilo prežeto s smehom in  aktivnim sodelovanjem mlajših in starejših, vsak pa je našel tudi trenutek za prijeten klepet ali le pozdrav.
Naj se ob tej priložnosti zahvalimo vsem staršem in starim staršem, ki ste se v velikem številu odzvali na naše povabilo ter tako otrokom in nam popestrili predpočitniške šolske dni.

Učitelji v oddelkih RaP-a

 

Related Images:

(Skupno 190 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost