Skoči na glavno vsebino

Sejem srednjih šol v Ilirski Bistrici

Svetovalne delavke šol iz občine Il. Bistrica smo tudi v letošnjem šolskem letu devetošolcem in njihovim staršem omogočile, da na nekoliko drugačen način, v enem dnevu in na enem mestu spoznajo čim več različnih srednješolskih programov.
Pedagoginji iz OŠ Podgora Kuteževo in OŠ  Dragotina Ketteja sva organizirali Sejem srednjih šol, ki je potekal  v četrtek, 25. oktobra 2018, na OŠ Dragotina Ketteja Ilirska Bistrica.
Na stojnicah se je predstavilo dvanajst  srednješolskih ustanov oz. šolskih centrov: Šolski center Postojna (z enoto Gimnazija Ilirska Bistrica), Srednja gozdarska in lesarska šola Postojna, Šolski center Srečka Kosovela Sežana, Srednja šola Veno Pilon Ajdovščina, Srednja šola za farmacijo, kozmetiko in zdravstvo Ljubljana, Srednja gradbena, geodetska in okoljevarstvena šola Ljubljana, Elektro in pomorska šola Portorož, Škofijska klasična gimnazija Ljubljana, Srednja šola za oblikovanje in fotografijo Ljubljana,
Šolski center Nova Gorica (Elektrotehniška in računalniška šola, Biotehnična šola), SŠ za farmacijo, kozmetiko in zdravstvo Ljubljana in Biotehniški izobraževalni center Ljubljana (gimnazija, veterinarska šola in živilska šola).
Verjamemo, da so devetošolci in njihovi starši dobili veliko koristnih informacij, ki jim bodo v pomoč pri odločanju glede nadaljevanja šolanja.

Šolska pedagoginja

Related Images:

(Skupno 241 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost