Skoči na glavno vsebino

Rekordna spomladanska akcija zbiranja starega papirja, zbranih več kot 20 ton papirja

Med 19. in 22. aprilom 2016 je na šoli potekala spomladanska akcija zbiranja starega papirja, ki je bila tudi tokrat zelo uspešna. Učenci, starši in učitelji smo zbrali 20114 kg in šolski sklad obogatili za več kot 1500 €.
V petek, 3. 6. 2016, smo razglasili skupne rezultate jesenske in spomladanske akcije in nagradili 3 posameznike, najboljši razred in požrtvovalne pomočnike.

V obeh akcijah so največ papirja zbrali:

  • Maja Kastelic, 8. a – 3065 kg
  • Matevž Bremec, 3. b – 2952,5 kg
  • Maja Palcich, 5. b – 2338 kg

Prvouvrščena Maja Kastelic je za nagrado prejela brezžično tipkovnico in miško ter bon za striženje, drugouvrščeni Matevž Bremec je prejel nekaj pisarniškega materiala, bon za striženje in mp3 predvajalnik, tretjeuvrščena Maja Palcich pa pisarniški material in mp3 predvajalnik.
Najuspešnejši razred je bil 4. b. Zbrali so kar 4544 kg. Nagrado (mp3 predvajalnike) je v imenu razreda prevzela Maša Kovačič Štefančič, ki je prispevala največ papirja (1310 kg).
Sladko nagrado so si prislužili tudi fantje, ki so vsakodnevno pridno pomagali pri tehtanju in zlaganju papirja v zabojnik: Marko Šabec, Jan Zorc, David Frank, Jan Šnajdar, Miha Boštjančič in Martin Sluga.

Zahvaljujemo se ge. Nataši Štemberger (za tehtnico), ge. Meti Oblak (za iskanje donatorjev in pripravo nagrad) in vsem učencem ter staršem, ki so pomagali pri izvedbi akcije.
Posebna zahvala gre donatorjem: Optiki Primc, Kamnoseštvu Velenik, Madd d.o.o., Grafični delavnici Bor, Frizerskemu salonu Glamur, Mojci Barak s.p., Računovodstvu Oblak.
S starim papirjem prisluženi denar z zbiralnih akcij bomo namenili pomoči učencem pri plačilu ekskurzij (vstopnine, prevozi), subvencioniranju kosil, nakupu športnih pripomočkov in didaktičnih pripomočkov za učence s posebnimi potrebami ter popestritvi ponudbe za nadarjene učence.

Z zbiranjem papirja nadaljujte tudi v času počitnic, saj nas jeseni čaka nova akcija zbiranja starega papirja.

Rezultati    

star_papir20161                                                                

Članice šolskega sklada

Related Images:

(Skupno 96 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost