Skoči na glavno vsebino

Slovo devetošolcev

Mesec junij je bil za devetošolce zelo aktiven. Preden so se dokončno poslovili od osnovnošolskih klopi, so realizirali še kar nekaj dejavnosti.

V četrtek, 8. junija 2023, so se že v zgodnjih jutranjih urah odpeljali na težko pričakovano zaključno ekskurzijo v Gardaland. Med številnimi atrakcijami je v zabaviščnem parku vsak našel nekaj zase.

V ponedeljek, 12. junija 2023, so osvežili in dopolnili znanje zgodovine. V Parku vojaške zgodovine so si ogledali zanimive muzejske zbirke in razstave.

Torek je bil prav poseben dan za najbolj uspešne učence, saj jih je sprejel župan naše občine, g. Gregor Kovačič. Skupaj z učenci iz ostalih osnovnih šol so se družili v Domu na Vidmu. Župan jih je pozdravil ter vsakemu podelil spominsko plaketo.

V četrtek, 15. junija 2023, se je od osnovnošolskih klopi poslovila še ena generacija

učencev. Ob tej priložnosti so se devetošolci sprehodili do starega dela mesta in četrtkovo popoldne popestrili z glasbo in s plesom.

Na uradnem delu valete so za starše, sorodnike in učitelje pripravili zanimiv program. Predstavili so se s petjem, plesom in verzi. Ravnateljica je učencem podelila priznanja in pohvale. Teh je bilo veliko, saj so učenci pridno tekmovali in predstavljali šolo na različnih področjih. Od 38 učencev bi 9. razred zaključilo z odličnim uspehom 7 učencev.

Ob koncu so devetošolci ključ, ki so ga celo leto skrbno varovali, predali bodočim učencem

zaključnega razreda.

Preden smo se razšli, smo se skupaj posladkali in poklepetali.

Related Images:

(Skupno 423 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost