20. november 2015 – dan slovenske hrane in tradicionalni slovenski zajtrk

Leto je okrog in za nami je tretji novembrski petek, ko praznujemo dan slovenske hrane in si privoščimo okusen tradicionalni slovenski zajtrk. Tudi letos smo svojim učencem postregli z jedmi iz neposredne okolice. Ponovno smo poudarili,  katere so prednosti uživanja lokalne hrane in kako pomembno je, da vsak dan zajtrkujemo.

Seznam dobaviteljev živil:
Kmetija Zahar, Kuteževo: polnozrnati pšenični kruh
Mlekarna Krepko, Logatec: maslo
Ljubo Zatković, Ilirska Bistrica: gozdni med
Milan Tomažič, Dobropolje: mleko
Matjaž Bubnič, Pregarje: jabolka

Nina Močilnikar Sedmak, organizatorka šolske prehrane

zajtrk_2 zajtrk_3

(Skupno 279 obiskov, današnjih obiskov 1)
 
 
 

Deli



 
 
 
 
Dostopnost