Skoči na glavno vsebino

Dan odprtih vrat na Gimnaziji Ilirska Bistrica

V sredo, 4. decembra, smo se učenci obeh oddelkov 9. razreda v spremstvu razredničark in šolske pedagoginje udeležili dneva odprtih vrat na Gimnaziji Ilirska Bistrica.
Pred vhodom so nas prijazno sprejeli dijaki prvih letnikov in nas pospremili v prostor, kjer sta nam dijaka Jure Brlogar in Mia Valenčič na kratko predstavila programa tehnik računalništva in gimnazija. Pri tem sta jima pomagala bivša dijaka, in sicer računalničar Gregor Šajn, ki se je oglasil s svojega delovnega mesta v podjetju GDi v Ljubljani, in Rok Smrdelj, asistent na Oddelku za sociologijo Filozofske fakultete v Ljubljani, ki nas je nagovoril v živo. Oba sta poudarila, da sta na bistriški srednji šoli dobila dobro podlago za nadaljevanje šolanja, obema pa je najbolj v spominu ostalo to, da so imeli dijaki med seboj in s profesorji vedno zelo dobre odnose.
Po skupnem delu smo se pridružili dijakom pri pouku; sami smo izbrali predmet (med osmimi ponujenimi), pri katerem smo bili.
Po pouku smo se posladkali s čokoladnimi bonboni in mandarinami.

Gimnaziji Ilirska Bistrica se zahvaljujemo za gostoljubje.

Maja Palcich in Elma Ahmetašević, 9. a razred

Večini dijakov je bilo na edini srednji šoli v naši občini všeč. Preberite.

Dan odprtih vrat mi je bil zanimiv. Bila sem pri predmetu ekonomija. Izdelali smo svoje poslovne kartice. (Nina Anzelc)

Zelo lepa predstavitev s strani dijakov in profesorjev. (Tevž Boštjančič)

Všeč mi je bilo, da smo podatke za kviz iskali po šoli. (Gaber Gombač)

To šolo bi z veseljem obiskovala, če bi bili na voljo še drugi programi, ki me bolj zanimajo. (Karin Kastelic)

Bilo mi je lepo. Mislim, da so dobro pripravili program. Vsi so delovali zelo sproščeno. Profesorji in dijaki se dobro razumejo. (Uroš Primc)

Bilo mi je všeč: urejeno, zanimivo, prijazne profesorice in dijaki. (Stela K. Razpor)

Pri psihologiji smo se pogovarjali o strahu, zato mi je bilo zelo zanimivo. (Azra Muhić)

Šla sem k pouku nemščine in italijanščine. Zelo zanimive so mi bile igre po skupinah, čeprav nismo vsega razumeli. (Lara Negro)

Meni je bilo zelo všeč, lepo so nas sprejeli, slišali in videli smo veliko zanimivega. Učitelji so bili prijazni in gostoljubni. (Eneja Štemberger)

Všeč mi je bilo, da sem izvedel več o programih gimnazija in tehnik računalništva. (Aljaž Vičič)

Udeležila sem se pouka pri multimediji, kjer smo posneli kratek video in ga potem v računalnici uredili. Bilo mi je všeč, saj sem imela možnost za sodelovanje pri pripravi videa. (Tina Vujković)

Bil sem pri uri računalniškega programiranja. Spoznali smo nekaj osnov in se z igro naučili nekaj novega. (Jan Zorc)

Več o dnevu odprtih vrat si lahko preberete na https://www.ilb.scpo.si/na-stezaj-smo-odprli-vrata-sole-in-bili-veseli-stevilnih-obiskovalcev/ , fotografije pa najdete na https://photos.google.com/share/AF1QipOIO_nCpUfBQLW9ZAtV7NRIhmsrCdnONYjO2dyWEYpJUh3bwG6r6bz1E8nKxsUqLQ?key=OFRzeVotd0h3bWh1TGhVRXZmWU5LMW5Ud2ZsOGNn

Related Images:

(Skupno 293 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost