Tradicionalni slovenski zajtrk, 17.11.2017

Tretji petek v novembru je pred vrati. Prvo šolsko uro bomo ponovno priredili pravi slovenski zajtrk. Privoščili si bomo okusne tradicionalne slovenske jedi ter spoznali prednosti uživanja lokalne hrane in kako pomembno je, da vsak dan zajtrkujemo. Prijetno vzdušje bomo popestrili s pesmijo Lojzeta Slaka Čebelar ob spremljavi harmonikarjev in mladinskega pevskega zbora naše šole. Učencem bomo postregli z živili iz neposredne okolice:

  • Kmetija Zahar, Kuteževo: polnozrnati pšenični kruh
  • Mlekarna Krepko, Logatec: maslo
  • Ljubo Zatković, Ilirska Bistrica: med
  • Milan Tomažič, Dobropolje: mleko
  • Agraria, Slovenija: jabolka

 Dober tek!                                                        

Nina Močilnikar Sedmak, organizatorka prehrane

(Skupno 53 obiskov, današnjih obiskov 1)
 
 
 

Deli



 
 
 
 
Dostopnost