Skoči na glavno vsebino

Vabilo na ogled prve samostojne razstave prvošolke Eme Klare Eraković

Letošnja generacija otrok v prvem razredu oddelka podaljšanega bivanja je bila ustvarjalna celo šolsko leto 2015/2016. Nekateri so se izkazali pri šahu, v igri med dvema ognjema ali nogometu, drugi so raziskovali šolski park in spoznavali žuželke, tretjim je skakanje gumitvista omogočalo, da še bolj razvijejo svoje izredne gibalne sposobnosti, četrti pa so z bujno domišljijo pripomogli, da je pravljica o govoreči cvetici, ki smo si jo skupaj izmislili, prav posebna.
Vsi so se izkazali tudi pri likovnem ustvarjanju, saj so celo šolsko leto radi prisluhnili zgodbam o knjižni junakinji Piki Nai v različnih poklicih in dejavnostih ter jo na različne načine ilustrirali.
S svojimi ilustracijami je še posebno izstopala učenka Ema Klara Eraković iz 1. b razreda.  Med sovrstniki je žela občudovanje in iskrena priznanja, da se vsakič najbolj potrudi. Vsi v oddelku smo menili, da morajo njene ilustracije o Piki Nai videti tudi drugi.
Zato se je razstavi fotografij, ki so nastale med ustvarjalnim preživljanjem prostega časa v OPB1 in je bila na šolskem rdečem hodniku postavljena v zadnjem predpočitniškem tednu, pridružila tudi prva samostojna razstava prvošolke Eme Klare Eraković.
Razstava ilustracij o Piki Nai, kot si jo predstavlja Ema Klara, je v počitniškem času na ogled med steklenima stenama glavnega vhoda OŠ Dragotina Ketteja.
Vabljeni k ogledu!

                 Laura Novak, vzgojiteljica v prvem razredu podaljšanega bivanja

ema_1 ema_2

Related Images:

(Skupno 119 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost