Skoči na glavno vsebino
 

Zaključna prireditev Stopimo skupaj v nov poletni dan

Šolsko leto smo sklenili z zaključno prireditvijo, ki smo jo izvedli kar dvakrat. V četrtek, 22. 6. 2017, so si jo lahko ogledali starši, upokojeni delavci šole, pedagoški delavci drugih šol ter predstavniki občine; v petek, 23. 6. 2017, pa je bila prireditev namenjena vsem učencem.
Rdeča nit prireditve je bilo iskanje slavljenca, ki praznuje 26. rojstni dan. Voditeljici sta s pomočjo nastopajočih na igriv način poskušali razvozlati to uganko. Na »rojstnodnevni zabavi« so nastopili: otroški in mladinski pevski zbor, mlajša in starejša plesna skupina ter učenci 3. in 5. razreda s svojima zanimivima točkama v angleškem jeziku. Voditeljici sta na koncu s pomočjo učencev 8. razreda ugotovili, da praznuje naša domovina Slovenija. V njeno čast so mladi pevci zapeli Zdravljico in pesem Slovenija, od kod lepote tvoje.
Ob zaključku prireditve je gospa ravnateljica poimenovala in posebej pohvalila učence, ki so dosegli odlične ocene pri vseh predmetih in srebrna ter zlata priznanja na tekmovanjih iz znanja. Vsem učencem je zaželela prijetne in sproščene počitnice.
Utrinke iz obeh prireditev si lahko ogledate v fotogaleriji.

                                                                                                         Suzi Avsec in Tanja Vičič

   

(Skupno 212 obiskov, današnjih obiskov 1)
 
 
 

Deli 
 
 
 
Dostopnost