Skoči na glavno vsebino

Zbiramo, zbiramo, zbiramo … star papir in plastične zamaške

Od torka, 9. 11. 2021, do četrtka, 11. 11. 2021, bo med 15.00 in 17.00 potekala zbiralna akcija starega papirja. Papir odložite v zabojnik, ki bo postavljen na dvorišču pred šolo do katerega se lahko pripeljete z Župančičeve ulice. Prosimo vas, da ob tem upoštevate vsa aktualna priporočila NIJZ.

V spomladanski akciji zbiranja starega papirja smo bili zelo uspešni. Izkupiček smo namenili nabavi različnih pripomočkovin športnih rekvizitov, prvošolcem smo financirali predstavo, vse učence pa smo nagradili s pico. Upamo, da bomo tako uspešni tudi v jesenski akciji, saj želimo z zbranimi sredstvi urediti talno-gibalne igre po šolskih hodnikih. 
   
Ponovno zbiramo tudi plastične zamaške. Škatla, v katero lahko učenci odložijo zamaške, je nameščena pred računovodstvom, poleg škatle za odrabljene kartuše in tonerje. Zbiramo samo zamaške prehrambenih izdelkov (npr. sokov, mleka, jogurtov ipd.).

Z zbiranjem zamaškov bomo sodelovali v dobrodelni akciji Palčica Pomagalčica in prispevali za otroke s posebnimi potrebami, ki potrebujejo različne terapije.

Še naprej aktivno sodelujmo v okoljskih in dobrodelnih akcijah!

Šolski sklad OŠ DK

Related Images:

(Skupno 106 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost