Skoči na glavno vsebino

Gledališko-televizijski dan

V ponedeljek, 11. junija 2018, smo šestošolci spoznavali delo v Gledališču Koper in na televiziji Regionalnega RTV Centra Koper – Capodistria.

Več fotografij

Preberite nekaj naših vtisov.

To je bil super dan. (Aldin Keserović, 6. a)

Obisk gledališča mi je bil všeč, ker smo si lahko ogledali tudi zaodrje in spoznali, koliko priprav, truda in dela je potrebno za na izgled preprosto gledališko predstavo. (Hana Omerčić, 6. a)

Zanimivo je bilo, da smo v gledališču videli prostore, v katere običajno obiskovalci ne smejo. Na obisku televizije pa mi je bil zanimiv studio, v katerem sem se vživel v vlogo novinarja in intervjuval sošolko. (Kristian Valenčič, 6. a)

Najbolj mi je bilo zanimivo, kako naredijo igralcem masko, brke, umetno kri, poškodbe. Večkrat bi šla rada v gledališče. (Sara Pangerc, 6. a)

Bilo mi je všeč, da smo spoznali delo igralcev in maskerke. Na TV mi je bilo zanimivo snemanje; videli smo tudi tehnično kabino, od koder vodijo snemanje. (Lovro Balajić, 6. a)

Žal mi je, da si v gledališču nismo ogledali tudi kake predstave. Na TV mi je bilo najlepše, ker smo se snemali. Komaj čakam, da se vidim. (Alina Berisha, 6. a)

Vse mi je bilo všeč, a škoda, da nismo mogli v veliki ali mali dvorani tudi česa zaigrati. (Sara Bratuž, 6. a)

Všeč mi je bilo, da so nam v gledališču pokazali most z lučmi. (Peter Velenik, 6. a)

Kulturni dan mi je bil zelo všeč, saj sem si vedno želel ogledati zaodrje v gledališču, na Televiziji Koper pa snemanje poročil. (Vid Vičič, 6. b)

Najbolj všeč mi je bilo na TV Koper, saj smo lahko sodelovali pri intervjuju, si ogledali studio in spoznali delo režiserja. (Matic Barbiš, 6. b)

Najbolj všeč mi je bilo pododrje, ker ima skrivne vhode in izhode ter veliko rekvizitov. Kulturni dan mi je bil všeč in rada bi si še kdaj ogledala kaj podobnega. (Sara Ljubič, 6. b)

Kulturni dan mi je bil zelo zanimiv, še posebej obisk TV Koper, saj smo snemali intervju, menjavali kamere in videli, kje snemajo oddajo Dobro jutro. (Luka Boštjančič, 6. b)

Najbolj me je pritegnilo gledališče, še posebej takrat, ko nam je igralka Vanja pokazala nekaj pantomime in ko nam je maskerka pokazala, kako delajo umetne rane. (Maša Kovačič Štefančič, 6. b)

Na kulturnem dnevu sem spoznal veliko novih stvari, ki si jih bom za vedno zapomnil. Najbolj mi je bilo zanimivo pododrje in prostor pri maskerki, ki dela umetne rane. (Žan Rolih, 6. b)

Related Images:

(Skupno 197 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost