Skoči na glavno vsebino

Mi beremo – ponoči! (3. Razred)

Pa smo jo dočakali! Bralno noč! Celo šolsko leto smo z vznemirjenjem pričakovali noč, ko bomo prespali v šoli. Konec maja pa se je zgodilo. V torek, 28. 5. 2024, smo prišli v šolo zvečer. Najprej smo si na delavnicah izdelali svojo lučko, si izbrali knjigo v knjižnici in se igrali igre zaupanja. Lačni smo povečerjali okusno pico, nato pa se opremljeni s spalnimi vrečami odpravili v našo telovadnico – spalnico. Uredili smo si ležišča. Z novo-izdelanimi lučkami smo se sprehodili po celem mestu.

Prijetno utrujeni smo se vrnili v šolo, se pripravili na spanje in pred spanjem brali svojo najljubšo knjigo. Joj, kako težko je bilo zaspati potem! Ampak smo si vseeno malo odpočili.

Naslednje jutro nas je v jedilnici pričakal zajtrk. Nato pa smo se malo zaspani odpeljali na Prem, kjer smo si ogledali spominsko sobo Dragotina Ketteja, igrali kviz o našem pesniku ter si ogledali grad. Res nam je bilo zanimivo poslušati o življenju nekoč! Polni spominov in vtisov smo se vrnili v šolo in s tem zaključili naše posebno doživetje.

Učenci 3. razreda z učiteljicama

Related Images:

(Skupno 1 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost