Skoči na glavno vsebino

Po Čarovniji

V začetku letošnjega šolskega leta je učiteljica Damjana navdušila mladinski pevski zbor z idejo, da bi naredili muzikal. Vsi smo bili navdušeni, a se nam ni posrečilo takoj in učiteljica se je držala za glavo.
A z dodatnimi vajami in s pomočjo učiteljic Sonje in Laure smo pred mesecem dni naš muzikal postavili na oder. Sprva kot Čarovnijo OŠ  Dragotina Ketteja, v mesecu juniju pa smo se skupaj z mladinskim pevskim zborom OŠ Antona Žnideršiča predstavili na dobrodelni prireditvi za dolgotrajno bolne otroke. Nastopili smo tudi v sosednji občini Hrpelje-Kozina, kjer smo se kljub zamenjavi lokacije dobro znašli.
Na vseh predstavah je bilo občinstvo navdušeno. Mlajše otroke je nasmejala čarovnica Ljuba (Daša Đukić Maljevac), ki je pomagala najstniškemu dekletu Aniki (Mia Valenčič) pri iskanju njene mamice (Eva Mršnik). Na predstavi je sodelovalo 14 Zgag in 16 čarovnikov oz. čarovnic ter čisto pravi ansambel, ki je nastal ravno za to priložnost.
V prihodnje si želimo, da bi še kdaj na oder postavili takšno predstavo, čeprav bi se morali odpovedati počitku ob sobotah.
Hvala učiteljici Lauri, ki je izdelala kostume in sceno, hvala učiteljici Sonji, ki je naš muzikal režirala, in hvala učiteljici Damjani za ta izziv. Hvala tudi staršem, ki so nas tako ali drugače podpirali na naši poti proti cilju.

                                                                 Katja Frank, Tina Logar, Špela Pangerc, učenke 7. razreda

carovnija_25 carovnija_26

Odlomke te glasbeno-gledališke predstave si oglejte na tej povezavi.

Related Images:

(Skupno 268 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost