Skoči na glavno vsebino

Šolski dan v družbi Roberta Kranjca

Prijetno vzdušje, lepo vreme, nešteto iger in Robert Kranjec – kaj lepšega si lahko zamislimo?

V torek, 7. junija, smo, namesto da bi sedeli v šolskih klopeh, učenci skupaj z učitelji popolnoma zavzeli vse zunanje prostore okrog naše šole. Ob 9.30 je k nam v goste prišel zelo uspešen smučarski skakalec Robert Kranjec. Intervju z njim je vodila naša učiteljica športne vzgoje Vesna Boštjančič, ki mu je zastavljala vprašanja, ki so jih zapisali in dan prej oddali učenci. Izvedeli smo za vse njegove uspehe, koliko časa je treniral smučarske skoke, na kaj je najbolj ponosen v svojem življenju, kaj sedaj počne, ali si je kdaj mislil, da bo tako uspešen itd. Pokazal nam je tudi svojo smučarsko opremo. Zanimivo je bilo tudi, da so učenci spraševali tudi o njegovih izkušnjah v zvezi s šolanjem.

Po intervjuju je sledilo delo po šestih postajah, ki smo jih pripravili učitelji. Učenci so se lahko preizkusili v skakanju z elastiko – gumitvistu, škrebanju, skupinskih izzivih, hoji po vrvi, na poligonu, imenovanem Exatlon, ter v domiselni igri Super Mario.

Po končanem delu po postajah je sledila odbojkarska tekma med osmimi in devetimi razredi. Vsi ostali smo pridno navijali! Med in po tekmi smo si lahko pobližje ogledali tudi medalje Roberta Kranjca, njegovo smučarsko opremo ter se nenazadnje tudi podružili z njim.

Robertu Kranjcu se za obisk iz srca zahvaljujemo in upamo, da bomo lahko v nadaljnje izpeljali čim več takšnih športno obarvanih dni!

Kaja Boštjančič

Kaja Boštjančič

Related Images:

(Skupno 213 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost